Pasmo s121
Automat do produkcji jogurtu mrożonego oraz lodów włoskich PASMO S121 to nablatowy model cechujący się nowoczesnością zastosowanych w nim rozwiązań, eleganckim designem oraz dobrą wydajnością przy niewielkich gabarytach urządzenia.
Unikalne cechy:
Unikalne cechy:
- dwa niezależne intuicyjne w obsłudze panele sterowania
- wolny rozruch i zatrzymanie pracy świdra ( dot. modeli zasilanych 230V)
- brak pasów napędowych dzięki zastosowanym przekładniom bezobsługowym
- wbudowany system autodiagnostyczny
- chłodzone zbiorniki z zaokrąglonymi rantami - łatwość w utrzymaniu czystości
- czujnik poziomu masy z sygnalizacja dźwiękową
- funkcja mycia – znacznie przyspiesza proces czyszczenia automatu
- AUTO domykanie dźwigni wydających
- specjalne mieszadła w zbiornikach zapewniające stałą temperaturę i konsystencję mieszanki lodowej
- 3 wymienne końcówki profilujące pozwalające na dozowanie aż 3 kształtów lodów
s121 | |
---|---|
smak | 2 + MIX |
zbiornik | 2 x 9,5 L |
wydajność | do 420 porcji/h* |
agregaty | 2 |
pompy zębate | nie |
chłodzenie | woda lub powietrze |
moc | 3,5 kW |
zasilanie | 230 V lub 400 V |
nocna konserw. mieszanki | tak |
funkcja pasteryzacji | nie |
czujnik poziomu masy z dźwiękiem | tak |
licznik porcji | tak |
wymiary (szer./gł./wys.) | 530 x 785 x 850 mm |
waga | 168 kg |
* porcja=80gr., przy założeniu utrzymania temp. otoczenia do 25oC oraz temp. mieszanki 5oC (mieszanka lodowa ICEER PREMIUM ICE CREAM)
UWAGA: Producent zastrzega sobie prawo do dokonywania zmian w urządzeniach bez konieczności informowania o tym. Oznaczenie poszczególnych
modeli może się różnić w zależności od rodzaju wybranego napięcia i systemu chłodzenia.