Komponenty do lodów

Komponenty do lodów ICEER PREMIUM ICE CREAM produkowane są na bazie mleka w proszku, które nadaje niepowtarzalny i głęboki smak, dodatkowo kompozycja naturalnych składników sprawiają, iż komponenty spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Ich najwyższa jakość to także odpowiednia gęstość oraz gładka i jednolita konsystencja. W ramach linii ICEER PREMIUM ICE CREAM dostępne są komponenty do lodów włoskich i lodów świderków.

Lodywloskie

Lody włoskie ICEER PREMIUM ICE CREAM są wyjątkowo kremowe i aksamitne o wyczuwalnym głębokim mlecznym smaku, zawierają tylko naturalne składniki.

Dostępne są w wersjach smakowych:

  • śmietankowo-waniliowe,
  • czekoladowe,
  • truskawkowe, 
  • nowości sezonowe.
Lodyswiderki

Lody świderki ICEER PREMIUM ICE CREAM zostały stworzone by zapewnić idealną konsystencję i gęstość oraz niepowtarzalny smak dla lodów amerykańskich. Charakteryzują się większą twardością, temperaturą zmrożenia oraz mniejszym napowietrzeniem niż lody włoskie.

Dostępne smaki:

  • śmietankowe,
  • czekoladowe,
  • truskawkowe
  • nowości sezonowe.

Lodywloskie
Lodyswiderki