Komponenty do lodów
Komponenty do lodów ICEER PREMIUM ICE CREAM produkowane są na bazie mleka w proszku, które nadaje niepowtarzalny i głęboki smak, dodatkowo kompozycja naturalnych składników sprawiają, iż komponenty spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Ich najwyższa jakość to także odpowiednia gęstość oraz gładka i jednolita konsystencja. W ramach linii ICEER PREMIUM ICE CREAM dostępne są komponenty do lodów włoskich i lodów świderków.
Lody włoskie ICEER PREMIUM ICE CREAM są wyjątkowo kremowe i aksamitne o wyczuwalnym głębokim mlecznym smaku, zawierają tylko naturalne składniki.
Dostępne są w wersjach smakowych:
- śmietankowo-waniliowe,
- czekoladowe,
- truskawkowe,
- nowości sezonowe.
Lody świderki ICEER PREMIUM ICE CREAM zostały stworzone by zapewnić idealną konsystencję i gęstość oraz niepowtarzalny smak dla lodów amerykańskich. Charakteryzują się większą twardością, temperaturą zmrożenia oraz mniejszym napowietrzeniem niż lody włoskie.
Dostępne smaki:
- śmietankowe,
- czekoladowe,
- truskawkowe
- nowości sezonowe.